Innlegg: Hele artikkelen

Strømsfjerdingen kulturhus

Strømsfjerdingen kulturhus ble offisielt åpnet av ordfører Tore Opdal Hansen 10. mars 2018.

Strømsfjerdingen Kulturhus, som er et av norges eldste skolebygninger fra 1784, er vårt nye tilholdssted hvor vi har våre styremøter og medlemsmøter.

I tillegg har vi montert utstillinger, bl.a. av gjenstander «Made in Drammen», en gammel telefonsentral, foto er det anledning til å galleri med bilder fra Drammen og Norges eldste komplette barber-og frisørssalong.
Hver torsdag fra 4. oktober 2018 vil vi ha åpent hus mellom kl. 18.00 og 20.00. Da er det anledning til å se på våre utstillinger og/eller bare komme innom for å ta en prat med oss. Dette er et prøveprosjekt fremoverr. Gå inn på vår Aktivitetkalender for å se når det er aktivitet i huset.

Drammen Historielag

Org. nr 986903194

Drammen Historielag er en aktiv forening med ca 250 medlemmer.
Historielagets virksomhet ledes av et styre på fem og tre varamedlemmer, som velges på årsmøtet.

Post adresse: Drammen Historielag, Postboks 691, 3003 Drammen.

Besøksadresse: Nedre Eikervei 13, 3045 Drammen

Handlekurv